Sari la conținut Salt la bara laterală stângă Salt la Footer

Investiții

Modernizare drumuri laterale în localitatea Darova și Hodoș

Denumire Proiect: ”Reabilitare și Modernizare străzi laterale în localitatea Darova și Hodoș”

Obiectiv: Îmbunătățirea rețelei de străzi va contribui la atractivitatea zonei din punct de vedere economic. Odată cu lucrările de modernizare, se contează pe îmbunătățirea condițiilor de circulație și pe diversificarea serviciilor și stimularea inițiativei private.

Stadiu actual: Vezi aici LIVE UPDATE

Durată: 36 luni

Înființare sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale în Comuna Darova

Denumire Proiect: ”Înființare sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale în Comuna Darova”

Obiectiv: ”Asigurarea accesului utilizatorilor finali la resursele de gaze naturale destinate uzului casnic. Obiectivul proiectului este de a reduce consumul de material lemnos pentru încălzire, ajutând în acest fel la limitarea efectelor schimbărilor climatice.”

Stadiu actual: Proiectul a fost depus spre finanțare în 21.04.2022.

Durată: În actualizare

Extindere rețea electrică și iluminat public în PUZ I

Denumire Proiect: ”Extindere rețea electrică de interes public în zona PUZ – 44 locuri de consum” & ”Extindere rețea electrică de iluminat în zona PUZ – 44 locuri de consum”

Obiectiv:

  • ”Extinderea rețelei de electricitate este necesară pentru racordarea utilizatorilor individuali, astfel încât viitori clienți casnici să beneficieze, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, de serviciul universal la nivelul de calitate prevăzut de standardul de performanță referitor la serviciul public de distribuție.”
  • ”Extinderea rețelei de iluminat public este necesară pentru îmbunătățirea orientării în trafic, îmbunătățirea climatului social și cultural prin creșterea siguranței activitățile pe durata nopții. Realizarea unui iluminat corespunzător asigură reducerea riscului de accidente rutiere și reducerea numărului de agresiuni contra persoanelor.”

Stadiu actual: Finalizat

Durată: 6 luni

Vezi fotografii

Sari la conținut